Tøjrens Tips - Sådan Reparation vandskade og håndtere vand nødsituationer

10/03/2013 06:31

Som en boligejer, bør du altid være bekymret for hvordan man kan rense op vandskade, selv om det endnu ikke er sket for dig. I sandhed, er det hver boligejer værste mareridt scenario, og det gør ingen forskel, om skaden er forårsaget af en hane, der ikke var slukket, en burst pipe, en dårlig regnvejr, eller en flash oversvømmelse. Faktum er, at vand kan forårsage massive mængder af skader på meget kort tid, og du skal vide hvad du skal gøre, hvis du nogensinde skulle have til at gå igennem en oprydning.

Det er helt klart, at den første ting du skal gøre er at finde kilden til vandet og begynde derfra. Hvis dit badekar eller toilet overløb, eller hvis regnen kom ind i din kælder eller krybekældre, der er meget nem at se. På den anden side, hvis vand siver gennem revner i loftet, eller hvis det pletter på væggene kan det være meget vanskeligt at få til kilden.

Hvis du har en utæt tag, så er du nødt til at fastsætte dit tag samme, så du kan stoppe yderligere skade. Hvis du har en utæt rør eller en burst pipe, skal du slukke din vandforsyning, indtil du finder det beskadigede rør.

Inden du går i gang på din oprydning, skal du afgøre, hvor slemt tingene er beskadiget i dit hjem. Du kan have en begrænset mængde skade på din gipsvæg, gulve, lofter,kloak, og så videre, eller du kan endda få skader på hjemmet strukturelle integritet, herunder grundlaget. Det afhænger af, hvor længe du har haft den læk, og om hvor længe vandet har haft til at forårsage skader på dit hjem.

Denne artikel vil gå ud fra, at du har tid og udstyr til at håndtere oprydning på egen hånd, så den allerførste ting, du skal gøre, er at få frisk luft bevæger sig gennem det område, der er vand beskadiget. Du er nødt til at åbne dine vinduer, dine døre, tænde dine fans, sætter i box fans, osv. Hvad du forsøger at opnå, er at tørre helt ud i området, og dette vil bidrage til at reducere dårlig lugt senere.

Den næste ting du vil få brug for, er en affugter, og du har brug for at få den i gang så hurtigt som du kan. Affugteren vil tage at fugt ud af luften, som virkelig vil hjælpe i din vandskade oprydning og måske endda forbedre virkningerne af vandskade.

Når du har masser af luft hen, og de affugtere kører, skal du afhente bøger, blade, fotografier, pap, og alle andre papirvarer. Du er nødt til at smide dem væk, hvis de ikke er værdifulde, og hvis de er stærkt beskadiget.

Du bør være i stand til at lave kopier af de fleste af dine papirer, men så sørg for at smide den beskadigede papir væk. Hvis du har værdigenstande, der er blevet beskadiget betydeligt, læg dem i et frostfrit fryser, og finde en vandskade restaurering professionel så hurtigt som muligt at se, om de kan genoprettes og gemmes.

Det næste skridt i processen vil være at få fat i en våd og tør vakuum og rydde op alt vandet, som du kan. Du vil opdage, at det tomrum vil være særlig nyttig med tæpper, polstrede møbler, træ og flisegulve. Du er nødt til at fortsætte med at bruge vakuum, indtil du har ryddet op størstedelen af ​​vandet og forhindre yderligere vandskader til dit hjem.

Du skal være særligt omhyggelig med træoverflader, der var vand beskadiget, så få fans og affugtere går rundt dine træoverflader så hurtigt som muligt, så de kan tørre ud. Mens du har maskinen i gang, kan du prøve at bruge frisk, rent vand og et mildt rengøringsmiddel til at rense behandlet træ. Men du skal vide, at hvis træet ikke blev behandlet effektivt, vil du ende op med permanent skade, medmindre du arbejder meget hurtigt og effektivt.

Du kan også rense andre overflader med et mildt vaskemiddel og frisk, rent vand, og du kan selv ønsker at skrubbe dem med en lille børste, hvis det er nødvendigt. Du ønsker måske at gentage processen, hvis der er områder, der var dårligt vand beskadiget, eller hvis de i høj grad var påvirket af dit vand nødsituation.

Drywall og loft skader vil sandsynligvis forekomme som et resultat af dit vand nødsituationer, så du er nødt til omhyggeligt at inspicere dine vægge og lofter til at forsøge at få øje på skaden. I almindelighed kan gipsvægge og lofter sandsynligvis blive tørret ud, så længe de ikke har svulmede eller spændte og sømmene er stadig intakt. Hævelse, krumning og søm separation er tegn på større skader, og det betyder, at du bliver nødt til at udskifte hele beskadigede område. Selv hvis det lykkes dig at tørre tingene ud grundigt, vil du sandsynligvis nødt til at spæde og male de steder, vand hårdest ramt.

Du er nødt til at fortsætte ventilation og affugtning, og det kan tage lidt tid, før alt er helt tørret ud. Hvis du ønsker at undgå at give skimmel og meldug en chance for at få fodfæste i dit hjem, så sørg for alt er helt tørt.

I sidste ende, er du nødt til at overveje den tid, det vil tage for dig at gå gennem hele vandskade oprydning proces, samt omkostningerne ved at købe eller leje de nødvendige maskiner. Du vil også nødt til at beslutte, hvad der skal smides ud, og hvad der skal gemmes, og du kan ende op smide ting ud, der kunne have været reddet, og det vil tilføje til din pris.

Når du har taget alle disse ting i betragtning, kan det være mere omkostningseffektivt for dig at kalde de professionelle på Orange Restoration at håndtere vandskader oprydning. Det kan bare være, som vil ende med at spare penge ved at kalde den bedste vandskade restaurering fagfolk i San Diego-området.